Cum sa imbunatatesti viata pisicii tale in doar trei saptamani

provocarea purina de 3 saptamani

Stim ca bunastarea pisicii tale e o prioritate pentru tine. De aceea am lansat provocarea de 3 saptamani Purina ONE: pentru schimbari vizibile, atat la interior, cat si la exterior. Accepta provocarea si ofera-i pisicii tale o viata mai lunga si mai frumoasa, alaturi de tine. 

In ce consta provocarea?

Provocarea pe care o lansam este un program de nutritie ce ajuta la imbunatatirea stilului de viata al pisicii tale in doar 3 saptamani, cu beneficii clare si vizibile in fiecare saptamana. 

Incepe prin a introduce treptat hrana Purina ONE in regimul alimentar al pisicii tale. Perioada de tranzitie presupune inlocuirea alimentatiei vechi cu cea noua, adica reducerea progresiva a hranei vechi si introducerea in compensare a celei noi. Aceasta perioada dureaza de obicei intre 7 si 10 zile, insa, daca ai o pisicuta mai sensibila, poate fi prelungita pana la 12 zile sau chiar 2 saptamani.

Dupa aceasta perioada, incepe provocarea de 3 saptamani in care pisica va fi hranita doar cu produse Purina ONE timp in care vei observa rezultate vizibile in ceea ce priveste starea sa de sanatate.

Beneficiile hranei Purina ONE

In prima saptamana, vei observa ca pisica ta are un apetit crescut si se bucura de hrana mai mult ca inainte, iar nivelul crescut de energie va fi si el vizibil.

In saptamana a doua, un alt efect benefic va fi imbunatatirea digestiei. Datorita produselor Purina ONE care au un grad ridicat de digestibilitate si contin cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit stiintific ca ajuta  sanatatea intestinala, pisica ta va avea scaune mici si tari si va beneficia de surse corespunzatoare de fibre. 

O piele sanatoasa, o blanita lucioasa si ochi stralucitori vor fi indicatorii de success ai provocarii Purina ONE din saptamana a treia. Produsele Purina ONE contin nutrienti specifici, inclusiv acizi Omega 3 si Omega 6, precum si minerale si vitamine esentiale ce ajuta la mentinerea pielii sanatoase si blanii lucioase la pisici. Nivelul ridicat de antioxidanti contribuie, de asemenea, la mentinerea aspectului sanatos, stralucitor al ochilor.

Provocarea de 3 saptamani va culmina cu beneficiul unui sistem imunitar mai puternic, pe termen lung!

Alege sortimentul potrivit nevoilor ei: 

  • ONE Junior – Special formulata pentru dezvoltarea sanatoasa a functiilor vitale ale puiului de pisica;
  • ONE Adult – Ajuta reducerea depozitelor de tartru cu pana la 40%;
  • ONE SterilCat – Ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos si a unei greutati constante;
  • ONE Indoor – Elimina de 2 ori mai mult par din stomac in 14 zile;
  • ONE Sensitive – Formula foarte digerabila, produce scaune cu 24% mai putin miros in 14 zile;
  • ONE UrinaryCare – Protejeaza tractul urinar de inflamatii si contribuie la sustinerea sanatatii rinichilor;
  • ONE Coat&Hairball – Reduce formarea ghemotoacelor de par si a periatului excesiv.

Accepta si tu PROVOCAREA DE 3 SAPTAMANI si ofera-i pisicii tale sansa de a-si imbunatati starea de sanatate in doar 3 saptamani, cu beneficii clare si vizibile in fiecare saptamana!