Draga Dana de peste 10 ani

Dana Rogoz Dana Rogoz, Actrita si fashion blogger

dana rogozNoi promitem sa imbunatatim continuu produsele pentru copii facandu-le mai gustoase si mai sanatoase.   Stiai ca?   	Cerealele intregrale sunt ingredientul numarul 1 in toate cerealele noastre p

Draga Dana de peste 10 ani,

Pornesc prin a-ti spune ca te descurci grozav! Respira adanc si linisteste-te, ai situatia sub control. Sunt convinsa ca nu e deloc usor sa fii mama adolescentului Vlad, in varsta de aproape 13 ani. Doamne…nici nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza, mai ales ca mie, azi, nu imi e deloc simplu cu un Vlad in varsta de doi ani si 11 luni. Am zile cand mi se pare ca nu ma descurc, ca nu procedez cum trebuie, ca altfel trebuia sa reactionez, zile cand stau si citesc zeci de site-uri si forumuri in speranta ca cineva imi va spune cum sa imi fac copilul sa manance iar ca inainte, cand era bebe si nu imi refuza aproape nimic.

Lista lui de alimente preferate se reduce de la o zi la alta tot mai mult. Daca ar fi dupa el, nu ar mai manca decat fructe, laptele de dimineata si seara, cereale si avocado. Atat. Pot sa ma rog de el doua zile sa manance din supa pe care i-am facut-o si nici macar o gura sa nu guste…. Offff, e atat de frustrant uneori. Dar, ma rog, cred ca tu – adica tot eu, dar peste 10 ani - razi de mine acum, spunand ceva de genul: “Ce simplu era atunci! Si eu care credeam ca alea sunt probleme! Stai sa vezi acum!”. Pentru ca odata cu trecerea timpului, lucrurile se complica. Trebuie sa iei tot mai multe decizii. Cand era bebe, il puteam la san si stiam ca acolo ii e cel mai bine.

El se simtea in siguranta, iar eu aveam siguranta ca primeste ce e mai bun. Ori acum sunt atat de multe decizii de luat: de la alimentatia lui si pana la gradinita la care merge, de la cum alegi sa il recompensezi si pana la cum ii stabilesti limitele, de la cum, cu cine si la ce ora adoarme, si pana la cum sa petreaca cat mai mult timp de calitate in familie.

  • Promisiunea 3: Promovam un stil de viata sanatos pentru copii prin sustinerea si dezvoltarea unor programe specifice
  • Promisiunea 2: Imbunatatim continuu produsele pentru copii facandu-le mai gustoase si mai sanatoase
  • Promisiunea 1: Crestem generatii sanatoase

Stiu ca in acesti 10 ani voi fi facut multe greseli, inevitabil, dar macar voi fi ajuns cu constiinta impacata ca mi-a pasat si ca nu i-am lasat sa treaca degeaba. Caci, apropo de promisiunea pe care a facut-o Nestlé de a imbunatati continuu produsele pentru copii, si eu mi-am facut promisiunea ca voi incerca sa fiu cea mai buna mama de care are copilul meu nevoie.

Te vad pe tine, Dana din viitor, si sunt mandra ca te-ai tinut de cuvant si ca ai incercat sa faci cele mai bune alegeri pentru copilul tau. Ca ai incercat sa il inveti pe el sa ia singur deciziile care il vor face un om bun si iubitor. Iarta-ti greselile si asculta-ti cu inima deschisa baiatul tau mare deja, caci doar impreuna veti mai lua de acum inainte cele mai bune decizii.

Dana de azi, feb 2017

Noi promitem sa imbunatatim continuu produsele pentru copii facandu-le mai gustoase si mai sanatoase

Stiai ca?

  • Cerealele intregrale sunt ingredientul numarul 1 in toate cerealele noastre pentru micul dejun si in toate batoanele de cereale pentru copii;
  • Complexul Opti-Start din Nesquik cacao pudra reprezinta o combinatie de micronutrienti care sustin o crestere si o dezvoltare armonioasa a copiilor.

Afla mai multe despre cele 10 promisiuni Nestlé!