NESCAFÉ Alegria - Calatoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Calatoria cafelei

Prin folosirea solutiei NESCAFÉ Alegria oferiti angajatilor si clientilor dumneavoastra cafea naturala de cea mai buna calitate, dar mai ales ajutati, impreuna cu noi, atat fermierii cat si protectia mediului inconjurator, deoarece la NESCAFÉ incurajam exploatarea responsabila a mediului.

Mergem "dincolo de cupa" pentru a ne asigra ca procesul nostru de cafea este responsabil pe intregul parcurs: de la fermieri pana la consumatorii finali.

  1. Cultivare - O data ce s-au copt, boabele noastre de cafea sunt culese manual. Deoarece boabele se coc pe rand, acest proces manual asigura numai culegerea boabelor perfecte.
  2. Amestecare - Expertii nostri in cafea gusta diferite boabe si le amesteca pentru a crea o cafea de inalta calitate.
  3. Prajire - Prajim boabele pentru a aduce la viata intreaga aroma a fiecarei boabe, obtinand o cafea bogata si echilibrata.
  4. Macinare - Reglam cu grija masinile de macinat pentru a putea extrage cele mai bune arome din fiecare boaba.
  5. Infuzarea - Turnam apa fierbinte peste cafeaua macinata pentru a exrtage cantitatea potrivita de aroma.
  6. Uscarea - Apoi luam cafeaua infuzata si pur si simplu evaporam apa, ramanandu-ne astfel extractul pur de cafea.
  7. Prepararea - Extractul pur de cafea si aparatele noastre de bauturi calde conlucreaza in perfecta armonie. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe buton si sa lasati magia sa actioneze