Promisiunea 5 - Respectam mediul si sustinem programe de agricultura sustenabila

Promisiunea 5 - Respectam mediul si sustinem programe de agricultura sustenabila

Credem in tine si in promisiunile pe care le tii zi de zi, fata de tine si fata de cei din jur. Cu atat mai mult cu cat acestea pun in mijlocul actiunilor tale grija fata de mediu.

Participa la World Cleanup Day, initativa de curatenie a prietenilor nostri de la Let’s Do It, Romania!, si poti castiga super premii, eco-friendly, bineinteles, care contribuie la respectarea promisiunilor tale pe termen lung.

 

Mecanismul este foarte simplu: trebuie sa fii un DOER.

Actioneaza! Un prim pas pe care il putem face in grija noastra fata de mediu este sa actionam, separat, dar mai ales impreuna, in directia curatarii si protejarii lui. Arata-ne cum pui in aplicare acesta promisiune si participa alaturi de noi la activitatea de curatenie World Cleanup Day, pe 15 septembrie.

Link-ul de inscriere la World Cleanup Day si, implicit, la concurs este AICI. Pentru a te inscrie la concurs, este nevoie sa completezi acest formular prin intermediul unei adrese de e-mail valide.

Post-eveniment, Let’s Do It, Romania!, va extrage 5 castigatori care se vor bucura de premiile* oferite de Nestlé, menite sa ii ajute in demersurile fata de protejarea mediului:

  • Un incarcator solar simpatic, in forma de copacel, pentru dispozitivele tale electronice;
  • Un ceas WeWood, 100% din lemn, hipoalergenic, unic – pentru ca fiecare piesa de lemn din care este compus este diferita. Am ales WeWood pentru ca producatorii acestor ceasuri contribuie ei insisi la protejarea mediului, promitand sa planteze cate un copacel pentru fiecare ceas WeWood achizitionat. Chiar si ambalajul acestora este din materiale 100% reciclabile si ecologice.

 

Conform regulamentului oficial, pe care il poti consulta aici, castigatorii vor fi afisati in 7 zile lucratoare de la finalizarea evenimentului. Ulterior, acestia vor fi contactati de catre Let’s do It, Romania!, pe adresa de e-mail cu care s-au inscris la eveniment, in vederea trimiterii informatiilor necesare pentru livrarea premiilor. In termen de alte 10 zile lucratoare, castigatorii sunt rugati sa raspunda la e-mail cu datele necesare pentru livrarea premiilor (nume, prenume, numar de telefon si adresa de livrare). In cazul in care unul sau mai multi castigatori nu furnizeaza detaliile necesare in aceasta perioada, se va trece la rezerve (avand pregatite si 5 rezerve).

Toate detaliile cu privire la evenimentul World Cleanup Day pot fi gasite pe site-ul Let’s Do It, Romania!.  

Acest demers face parte din campania noastra „Promisiuni tinute zi de zi, promisiuni rasplatite”, prin intermediul careia dorim sa ne aratam aprecierea fata de TINE, cel care are curajul de a se tine de promisiunile sale.

Totul a pornit de mai mult de 150 de ani, cand ne-am asumat o misiune fata de tine si fata de intreaga comunitate. De atunci depunem toate eforturile necesare pentru imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la un viitor mai sanatos. La nivel local, misiunea Nestlé s-a concretizat, cu timpul, in 5 Promisiuni tinute zi de zi, fata de familii, societate, animale de companie, parteneri si mediu.

Una dintre aceste 5 Promisiuni este cea despre respectarea a mediului si initierea unor programe de agricultura sustenabila. Cu alte cuvinte:

  • contribuim, in mod constant, la reducerea consumului de enegie si apa in fabrici;
  • ne-am luat angajamentul pentru „Zero deseuri la groapa de gunoi” pana in anul 2020;
  • ne-am propus sa realizam, pentru produsele noastre, 100% ambalaje reciclabile sau reutilizabile, pana in anul 2025;
  • eforturile noastre ajung si la nivelul programelor de sustenabilitate care pun in centru una dintre principalele arii de activitate a companiei: cafeaua, prin brand-ul NESCAFÉ:
    • contribuim la viabilitatea culturilor de cafea prin parteneriate cu agronomi;
    • ajutam fermierii sa obtina culturi de cafea cu productivitate crescuta, asigurandu-le rasaduri din soiuri de calitate superioara, rezistente la boli si daunatori.

De asemenea, ne implicam activ, prin actiuni de voluntariat alaturi de angajatii nostri, in activitati de protectie a mediului, avand un parteneriat local impreuna cu Let’s Do It, Romania!. In acest context, te invitam sa ne vezi direct in actiune, la World Cleanup Day si sa participi si tu alaturi de noi!

Vezi care sunt toate cele 5 Promisiuni Nestlé aici.

Ne vedem pe 15 Septembrie la World Cleaup Day, da?

* Valoarea totala neta a premiilor este de 4.421,75 lei (TVA inclus). Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, adresa de e-mail voluntar@letsdoitromania.ro, precum și pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Dragi doeri, 

S-au anuntat castigatorii concursului nostru organizat impreuna cu Let’s Do It, Romania!, cu ocazia evenimentui World Cleanup Day, din data de 15 septembrie.

Verificati daca va aflati printre acestia, aici.

Felicitam toti voluntarii care si-au facut timp si au demonstrat ca isi mentin promisiunea fata de mediu!

Promitem, la randul nostru, sa il respectam si sa contribuim la protejarea lui, zi de zi, prin fiecare actiune pe care o derulam!