Te rasplatim pentru promisiunile tinute zi de zi

Promisiunea 2: Sustinem un stil de viata sanatos prin programe specifice si comunicare transparenta

Te invitam sa ne spui cateva cuvinte despre promisiunile tale si poti castiga super premii care te ajuta nu doar sa te tii de promisiunile facute, dar si sa le duci mai departe, pe termen lung.

Am lansat campania „Promisiuni tinute zi de zi, promisiuni rasplatite” pentru ca dorim sa ne aratam aprecierea fata de oamenii care au curajul de a se tine de promisiunile lor. Inscrie-te la concurs printr-un comentariu la acest articol, in care ne spui cateva cuvinte despre o promisiune proprie in legatura directa cu mesajul Promisiunii 2 (Sustinem un stil de viata sanatos prin programe specifice si comunicare transparenta). Promisiunea trebuie sa faca referire la stil de viata sanatos si placerea de a face sport.

Ne vom bucura sa aflam care sunt Promisiunile tale, iar la final, vom extrage 5 castigatori. Premiile constau in cate un kit personalizat menit sa te ajute in demersurile pentru un stil de viata sanatos. Iata ce va contine fiecare kit:  

  • O bratara FitBit Charge 2, care sa te ajute sa iti gestionezi activitatea fizica;
  • Un set de echipament sportiv pentru fitness si tonifiere;
  • Un cos cu produse Nestlé.

Comenteaza si inscrie-te

Cateva cuvinte despre demersul nostru

Traim inconjurati de promisiuni. De la cele pe care le facem pentru noi insine, la acelea fata de cei din jur, fie ele mici sau mari, pe termen lung sau scurt, promisiunile ne leaga. In acelasi timp, ele ne ajuta sa ne asumam deciziile luate, dar necesita si o doza de curaj pentru a le indeplini.

Fiecare dintre noi are promisiunile sale. De peste 150 de ani, ne-am asumat o misiune fata de tine si fata de intreaga comunitate din care facem parte, iar de atunci depunem toate eforturile necesare pentru a imbunatati calitatatea vietii si a contribui la un viitor mai sanatos. Inca din 1866, compania Nestlé a pornit la drum cu credo-ul „Good Food, Good Life”, cu scopul de a stabili standarde pentru produse mai bune, pentru o viata mai buna. La nivel local, cu timpul, am concretizat acest credo in 5 Promisiuni tinute de zi de zi, ce reflecta misiunea noastra fata de fiecare persoana, familie, societate, animale de companie, parteneri si mediu inconjurator.

A doua dintre cele 5 Promisiuni se refera la sustinerea unui stil de viata sanatos, precum si la o comunicare transparenta fata de consumatori. In ritm cu pasii celui mic, prin programul „Incepe Sanatos, Creste Sanatos”, impreuna cu medicii specialisti din Romania si cu parintii, crestem generatii sanatoase si depunem toate eforturile necesare pentru a asigura copiilor de varsta mica o nutritie sanatoasa si echilibrata pe termen lung. Totodata, Nestlé Romania este Membru Fondator al miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS, initiata in 2011 de catre Fundatia PRAIS, cu scopul de a preveni obezitatea juvenila si de a promova un stil de viata sanatos, pe tot parcursul vietii. Iar pentru ca eforturile comune sunt mai puternice, SETS se desfasoara in parteneriat cu diferite institutii, organizatii medicale si sportive, lideri de opinie, dar si alaturi de sute de voluntari dedicati. De asemenea, din 2014 Nestle se tine de promisiune si fata de asociatia SOS Satele Copiilor, pe care o sprijina regulat cu donatii. Incepand cu 2018, pentru a sustine initiativa globala „Nestle for Healthier Kids”, vom oferi un mic dejun sanatos in fiecare dimineata pentru toti copiii pe care asociatia SOS Satele Copiilor ii are in grija.

Un stil de viata sanatos se bazeaza inclusiv pe o informare corecta, prin urmare, toate ambalajele produselor noastre contin detalii nutritionale complete, usor de intuit, prin Busola Nutritionala si Consumul de Referinta. In plus, ne asiguram ca stabilim portiile potrivite, care sa ofere o alimentatie echilibrata, de care sa se bucure toti consumatorii.

Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, te invitam in sectiunea dedicata din site, AICI.

Si pentru ca am pregatit pentru tine premii frumoase, acum este randul tau sa ne spui cate ceva despre promisiunile tale! Promitem si noi, odata cu tine, sa te incurajam sa le implinesti si sa te rasplatim pentru ele.

 

Campania se desfasoara in perioada 04 iunie - 22 iunie 2018.

Regulamentul concursului il poti gasi aici.

 

Valoarea totala a premiilor Campaniei este de 6.022,7 lei, TVA inclus. Campania se desfasoara pe website-ul Campaniei www.traiestecugust.ro, cu login din contul personal din platforma Facebook.

Castigatorii celor 5 kit-uri vor fi anuntati in maximum 12 zile lucratoare de la incheierea Perioadei Campaniei, printr-un update la acest articol.

 

Participa si tu!

Mult noroc!

 

Update

Campania dedicata Promisiunii 02 s-a incheiat. Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, te invitam in sectiunea dedicata din site, AICI

---

Campania promotionala Nestle a Promisiunii 2 “Sustinem un stil de viata sanatos prin programe specifice si comunicare transparenta” s-a incheiat, premiile fiind revendicate de patru dintre cei cinci participanti anuntati. Din acest motiv s-a trecut la validarea rezervelor, conform regulamentului. Castigatorii din acest moment sunt:

  • Steluta Matei - cu premiu in curs de revendicare
  • Irina Taroiu - cu premiu in curs de revendicare
  • Nicolaev Dumitru - cu premiu in curs de revendicare
  • Maria Grigore - cu premiu in curs de revendicare
  • Dana Ceausu

Castigatori invalidati in lipsa unui mesaj pentru revendicarea premiilor: 

  • Roxana-Andreea Tărîţă

Felicitari! Pentru revendicare premiului, ii rugam pe castigatori sa ne contacteze prin e-mail la contact@ro.nestle.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Nestle Romania pana la data de 18 Iulie 2018. Pentru mai multe detalii, va rugam verificati Regulamentul Oficial al campaniei aici.