Tu te tii de promisiunile fata de animalul tau de companie?

Tu te tii de promisiunile fata de animalul tau de companie?

Promisiunile ne leaga. De un scop, de o amintire, de lucruri mici sau mari, dar cel mai mult - de cei care ne inconjoara. Aici ne referim, bineinteles, si la animalele de companie. Cele fata de care, inca de la inceput, ne-am asumat o responsabilitate, pe care trebuie sa o ducem pana la capat.

 

Tu te tii de promisiunile fata de animalul tau de companie?

Te invitam sa ne povestesti, in sectiunea de comentarii, despre promisiunile pe care le-ai facut pentru cainele sau pisica ta. Noi promitem, la randul nostru, sa te incurajam sa le mentii, zi de zi, dar si sa te rasplatim pentru ele. Poti fi castigatorul unuia dintre cele 5 premii personalizate, care sa contribuie la dezvoltarea sanatoasa si echilibrata a animalului tau de companie. Fiecare dintre cele 5 premii contine:

Hrana pentru 3 luni, pentru animalul tau de companie: caine sau pisica

Hrana oferita pentru caine face parte din gama Nestlé Proplan, iar cea pentru pisica - din gama Nestlé Purina One.

Cantitatea de hrana va fi stabilita impreuna cu castigatorul in functie de rasa, varsta si nevoile speciale ale cainelui sau pisicii (de exemplu: piele si blana sensibila, digestie sensibila, probleme de greutate, sterilizat/castrat etc.)

O sesiune telefonica individuala de consiliere nutritionala cu un medic veterinar Purina pentru animalul tau, caine sau pisica.

 

Comenteaza si inscrie-te

Regulamentul concursului il poti gasi aici.

 

Acest demers face parte din campania „Promisiuni tinute zi de zi, promisiuni rasplatite”, prin care ne-am propus sa ne aratam aprecierea fata de oamenii care au curajul de a-si asuma responsabilitati si de a-si tine promisiunile pana la capat.

 

Cum am ajuns aici?

Totul a pornit in urma cu mai mult de 150 de ani, din momentul in care ne-am asumat o misiune fata de tine si fata de intreaga comunitate. De atunci, zi de zi, depunem toate eforturile necesare pentru imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la un viitor mai sanatos. La nivel local, misiunea Nestlé s-a concretizat, cu timpul, in 5 Promisiuni tinute de zi de zi, fata de familii, societate, animale de companie, parteneri si mediu.

Promisiunea fata de animalele de companie se reflecta in actiunile noastre permanente, de imbunatatire a vietii acestora. De la portofoliul complet si variat, de inalta calitate, de produse adaptate pentru varsta, talia sau starea fiziologica a animalelor de companie si pana la programe dedicate pentru prietenii nostri necuvantatori si stapanii acestora. Spre exemplu, sub egida ARPAC (Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animalele de Companie), sustinem programul PET ABC, al carui obiectiv este sa invete copiii, intr-un mod practic si prietenos, despre responsabilitatea si grija fata de animalele de companie. Cu fiecare pas, incercam sa dezvoltam programe si servicii pentru a aduce valoare in viata animalelor de companie si a celor care le iubesc. Si zambim de fiecare data cand vedem stapani responsabili si din ce in ce mai multi posesori care dau dovada de un suport real si constant pentru prietenii lor necuvantatori.

 

Mai multe informatii despre promisiunea noastra fata de animalele de companie, precum si despre celelalte 4 Promisiuni Nestlé, poti afla aici.

 

Iar acum, te invitam sa participi la concursul nostru.

Fiecare promisiune despre care vom citi ne va aduce, pe toti, mai aproape de animalele de companie si de intelegerea responsabilitatii pe care trebuie sa ne-o asumam fata de acesti prieteni dragi, de la lucrurile mici, la deciziile importante.

 

Concursul se desfasoara in perioada 14-30 septembrie. Valoarea totala a unui premiu este de 840 lei (TVA inclus), iar valoarea totala a celor 5 premii oferite in cadrul campaniei este de 4.200 lei (TVA inclus).

Potentialii castigatori vor fi anuntati in perioada 1-5 octombrie 2018, printr-un update la acest articol. Ulterior, acestia vor fi contactati pe e-mail, pentru a stabili detaliile necesare livrarii premiilor personalizate (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon si informatii despre animalul de companie). Acestia sunt rugati sa ne trimita, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea e-mail-ului, datele necesare. In caz contrar, se va trece la rezerve (vom avea extrase si 5 rezerve, cate una pentru fiecare castigator).

 

Mult noroc! 

Campania promotionala Nestle a Promisiunii 3 “Imbunatatim permanent viata animalelor de companie” s-a incheiat, iar castigatorii sunt urmatorii: 

  • Alecsandra Andreea - cu premiu in curs de revendicare
  • Oana Nicoleta Lucaci - cu premiu in curs de revendicare
  • Vassi Bucureanu - cu premiu in curs de revendicare
  • Lăcrămioara Mariana - cu premiu in curs de revendicare
  • Adry Adryana - cu premiu in curs de revendicare

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor pentru promisiunile tinute zi de zi pentru animalele de companie!