Solutii pentru afacerea ta

people drinking coffee

Piata de bauturi creste in mod constant, dispunand de o gama foarte larga de optiuni, atat pentru dumneavoastra cat si pentru consumatori. Pentru a va ajuta in alegerile facute si sa va sprijine in privinta achizitionarilor, va punem la dispozitie expertiza noastra, precum si o multitudine de resurse.

Una dintre intrebarile esentiale este aceasta: care sunt tendintele ce contureaza preferintele in bauturi ale consumatorilor?

Pentru a va ajuta in alegerile facute si pentru a va ajuta sa decideti ce sa achizitionati, am identificat cei opt factori principali de care tin cont consumatorii atunci cand isi satisfac nevoia pentru ceva nou.

Unii factori ar putea parea contradictorii, dar aceasta se datoreaza faptului ca oamenii sunt diferiti si prefera produse diferite. Astfel, noi va recomandam sa oferiti cate o solutie de bauturi pentru fiecare trend din cele opt.

 

1. Bauturile ca rasfat

Calitatea cafelei a fost si va fi mereu importanta, insa consumatorii isi doresc mai mult decat o cafea premium; ei cauta o intreaga experienta in procesul de cumparare. Profita de acest trend: Pentru consumatorii care isi doresc o veritabila experienta, cafeaua este bautura momentului. Extractul pur de cafea si aparatele noastre de bauturi calde conlucreaza in perfecta armonie pentru a oferi consumatorului un moment aparte.

 

2. Bauturi cu gust desavarsit

Consumatorii isi doresc bauturi sanatoase dar nu vor sa faca un compromis in ce priveste gustul. Profita de acest trend: Consumatorii apreciaza ingredientele naturale, asa ca este important sa le putem oferi bauturi gustoase din ingrediente de calitate. Noi ne asiguram ca procesul nostru de pregatire a cafelei este responsabil pe intreg parcursul sau: de la fermieri pana la consumatorii finali.

 

3. Un plus de prospetime

Pentru sezonul de vara, consumatorii isi doresc o bautura ce le va potoli setea si ii va revigora. Pe de alta parte, iarna, acestia cauta o bautura care ii va incalzi si le va reda starea de bine. Profita de acest trend: Rece sau cald, consumatorii adora gustul ceaiului NESTEA. Ceaiul cu aroma de lamaie este un  produs conceput exclusiv pentru sistemele de bauturi NESCAFÉ.

 

4. Calitate la un pret accesibil

Consumatorii cauta bauturi de calitate si doresc sa primeasca maximum pentru suma pe care o platesc. Profita de acest trend: Pentru calitate la un pret accesibil, va oferim orice bautura pe baza de cafea NESCAFE de la automatele noastre. Cafeaua numarul 1 in  lume garanteaza obtinerea unor bauturi care ii va incanta pe consumatorii dumneavoastra cu fiecare pahar, la un pret convenabil.

 

5. Comoditate si disponibilitate

Deoarece ne traim viata intr-un  mod din ce in ce mai alert, parca nu mai avem timp de nimic. Profita de acest trend: Consumatorii grabiti care se afla in cautarea unei bauturi delicioase iubesc automatele NESCAFÉ. Acestia stiu ca ele reprezinta solutia atunci cand sunt in cautarea unui moment perfect de relaxare iar timpul reprezinta o problema. Daca nu aveti unul deja, instalati-va un automat NESCAFÉ chiar azi.

 

6. Varietate si personalizare 

Cautand constant ceva nou, consumatorii devin din ce in ce mai indrazneti in alegerea bauturilor. In acelasi timp, dobandesc cunstinte noi despre bauturile lor preferate. Profita de acest trend: Este important sa le oferim consumatorilor posibilitatea unei experiente cat mai diversificate. Prin achizitionarea unei game mai extinse de produse, vom educa si fideliza consumatorii sa incerce intreaga experienta NESCAFÉ.

 

7. Prospetime si gust

Consumatorii cer din ce in ce mai mult si isi doresc calitate premium in produsele preparate, inovatie si experiente senzoriale de cafea. Profita de acest trend: Pentru a oferi gust, aroma, consistenta, savoare si calitate, nu puteti alege altceva decat cafeaua NESCAFÉ. Mai mult, specialitatile de cafea NESCAFÉ din cafenelele noastre Cafe NESCAFÉ ofera o experienta 360 oricarui consumator care ne trece pragul.

 

8. Eficienta activitatii

Dincolo de calitatea bauturilor, acum conteaza din ce in ce mai mult siguranta, comfortul, consistenta, pretul si viteza cu care le serviti. Profita de acest trend: Trebuie sa lucrati cu cineva in care puteti avea incredere. Numai atunci va veti putea tine promisiunile facute fata de consumatori. De aceea, aveti nevoie de un partener precum Nestle Professional pentru a oferi servicii profesioniste consumatorilor.

 

Alege solutia potrivita afacerii tale

Avand peste 100 de ani de expertiza, dispunem de o multitudine de resurse pe care suntem pregatiti sa le punem la dispozitia dumneavoastra. Beneficiati de rezultatele cercetarilor noastre de ultima ora si profitati de avantajul competitiv pe care numai noi il putem oferi.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Construiti-va afacerea cu ajutorul expertizei noastre!