Te rasplatim pentru promisiunile tinute

Fiecare dintre noi are promisiunile sale: fata de sine, fata de cel drag, fata de familie, prieteni sau colegi.

Fiecare dintre noi are promisiunile sale: fata de sine, fata de cel drag, fata de familie, prieteni sau colegi. Fie ca sunt mai mici sau ca se bazeaza pe decizii marete, pe termen scurt sau lung, acestea implica, totdeauna, o doza de curaj, de incredere si de asumare. 

La randul nostru, de peste 150 de ani, ne-am asumat o misiune fata de tine si fata de intreaga comunitate din care facem parte, iar de atunci depunem toate eforturile necesare pentru a imbunatati calitatea vietii si a contribui la un viitor mai sanatos. Inca din 1866, compania Nestlé a pornit la drum cu credo-ul „Good Food, Good Life”, pentru a stabili standarde pentru produse mai bune, pentru o viata mai buna. La nivel local, acest credo s-a concretizat, cu timpul, in 5 Promisiuni tinute de zi de zi, ce reflecta misiunea noastra fata de fiecare persoana, familie, societate, animale de companie, parteneri si mediu inconjurator.

Prima dintre cele 5 Promisiuni se refera la imbunatatirea continua a produselor pentru a oferi optiuni alimentare gustoase si sanatoase. Astfel, zi de zi, ne concentram eforturile pentru a ne asigura ca iti oferim tie si familiei tale o alimentatie echilibrata: de la produsele adecvate nutritional pentru copiii de varsta mica, la cele pe baza de cereale integrale pentru un mic dejun echilibrat si pana la dezvoltarea si furnizarea unor produse cu gust bun, cu ingrediente usor de recunoscut. Mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, poti citi AICI

 

Care sunt promisiunile tale?

Acum este randul tau sa ne spui cate ceva despre promisiunile tale. Promitem si noi, odata cu tine, sa te incurajam sa le implinesti si sa te rasplatim pentru ele. 

Prin campania noastra, dorim sa ne aratam aprecierea fata de oamenii care au curajul de a se tine de promisiunile lor.  Dorim, in acelasi timp, sa te motivam si mai tare sa le realizezi si, astfel,  ti-am pregatit un concurs. Participa si TU printr-un comentariu la acest articol, in care sa ne scrii, in cateva randuri, despre o promisiune fata de tine sau fata de cei din jurul tau, ce sa aiba legatura directa cu Promisiunea Nestlé despre o alimentatie sanatoasa.

Campania se va desfasura in perioada: 16 mai 2018, ora 00:00:00 - 1 iunie 2018 inclusiv, ora 23:59:59

Timp de doua saptamani noi vom citi si ne vom bucura la fiecare promisiune, iar apoi vom extrage 5 castigatori pe care ii vom premia cu un kit personalizat pentru Promisiunea noastra despre imbunatatirea continua a produselor pentru a oferi optiuni alimentare gustoase si sanatoase. Fiecare dintre cele 5 kit-uri contine urmatoarele premii: 

 • O bratara FitBit, care sa te ajute sa iti gestionezi activitatea fizica;
 • Un pachet de produse Nestlé;
 • O sesiune online sau telefonica cu nutritionistul Nestlé – pentru a discuta mai multe despre o nutritie sanatoasa si echilibrata.

 

Regulamentul concursului il poti gasi aici.  

Valoarea totala a premiilor Campaniei este de 4 922.45 lei, TVA inclus. Campania se desfasoara pe website-ul Campaniei www.traiestecugust.ro, cu login din contul personal din platforma Facebook.

 

Castigatorii celor 5 kit-uri vor fi anuntati in maximum 12 zile lucratoare de la incheierea Perioadei Campaniei, printr-un update la acest articol.

Mult succes! 

Update

Campania dedicata Promisiunii 01 s-a incheiat. Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, te invitam in sectiunea dedicata din site, AICI

---

Campania promotionala Nestle a Promisiunii 1 “Imbunatatim continuu produsele” s-a incheiat, premiul fiind revendicat de un singur participant din cei cinci anuntati. Din acest motiv s-a trecut la validarea rezervelor, conform regulamentului. Castigatorii din acest moment sunt:

 • Andra Florea
 • Mirabela Victor
 • Ioana-Alexandra Zidaru
 • Anamaria Cojocariu
 • Şerban Cârjan - cu premiu in curs de revendicare

Castigatori invalidati in lipsa unui mesaj pentru revendicarea premiilor: 

 • Narcis Bogdan 
 • Camelia Andrei
 • Cristiana Melania 
 • Catalina Borsos 

Felicitari! Pentru revendicare premiului, ii rugam pe castigatori sa ne contacteze prin e-mail la contact@ro.nestle.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Nestle Romania in termen de 5 zile lucratoare. Pentru mai multe detalii, va rugam verificati Regulamentul Oficial al campaniei aici.