Te rasplatim pentru promisiunile tinute in fiecare zi

Te rasplatim pentru promisiunile tinute in fiecare zi

Te invitam sa ne spui cateva cuvinte despre promisiunile tale si poti castiga super premii care te ajuta nu doar sa te tii de promisiunile facute, dar si sa le duci mai departe, pe termen lung.

Am lansat campania „Promisiuni tinute zi de zi, promisiuni rasplatite” pentru ca dorim sa ne aratam aprecierea fata de oamenii care au curajul de a se tine de promisiunile lor. Inscrie-te la concurs printr-un comentariu la acest articol, in care ne spui cateva cuvinte despre o promisiune proprie in legatura directa cu mesajul Promisiunii 4 (Promovam dezvoltarea tinerilor si sustinem diversitatea). Promisiunea trebuie sa faca referire la o situatie care a contribuit la dezvoltarea ta sau a tinerilor din jurul tau. 

Timp de doua saptamani, noi vom parcurge fiecare rand si vom zambi la fiecare promisiune, iar la final, vom extrage 5 castigatori.

Premiile constau in cate un kit personalizat de dezvoltare personala. Iata ce va contine fiecare kit:

  • Un set de 3 carti pentru dezvoltarea ta personala si profesionala;
  • O sedinta de consiliere personalizata, online, cu un specialist Nestlé, despre tips&tricks in scrierea corecta a unui CV;
  • Oportunitatea de a participa la un workshop dedicat studentilor si tinerilor, la sediul Nestlé din Bucuresti.

Comenteaza si inscrie-te

Cateva cuvinte despre demersul nostru

In mod constant, sub o forma sau alta, viata noastra se reflecta in promisiunile pe care le facem fata de noi insine sau fata de cei din jur. Exista foarte multe feluri de a promite, de la cele mai mici gesturi, pana la decizii importante care implica un efort considerabil. In oricare dintre situatii, un lucru este cert: atunci cand promitem, ne asumam un angajament. Acest angajament ne influenteaza in mod direct viata si se reflecta in experientele pe care le avem alaturi de cei din jurul nostru.

De peste 150 de ani, ne-am asumat o misiune fata de tine si fata de intreaga comunitate din care facem parte, iar de atunci depunem toate eforturile necesare pentru a imbunatati calitatea vietii si a contribui la un viitor mai sanatos. Inca din 1866, compania Nestlé a pornit la drum cu credo-ul „Good Food, Good Life”, cu scopul de a stabili standarde pentru produse mai bune, pentru o viata mai buna. La nivel local, acest credo s-a concretizat, cu timpul, in 5 Promisiuni tinute de zi de zi, ce reflecta misiunea noastra fata de fiecare persoana, familie, societate, animale de companie, parteneri si mediu inconjurator.

A patra dintre cele 5 Promisiuni se refera la promovarea dezvoltarii tinerilor si sustinerea diversitatii. Credem foarte mult in tineri, in potentialul lor si in lucrurile minunate pe care le pot realiza, pe termen scurt, si, mai ales, lung. Din acest motiv, in calitate de companie globala, ne-am propus sa contribuim in mod constant la integrarea lor pe piata muncii si la extinderea sanselor de angajabilitate, prin programul „Nestlé Needs YOUth”. Aceasta initiativa ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile profesionale, dar si personale, necesare pentru gasirea unui loc de munca sau pentru crearea unui business propriu.

Experienta pozitiva si rezultatele acestui program ne-au dat curajul sa mergem mai departe, dar si sa ne extindem. Asa a luat nastere programul „Alliance for YOUth”, prin care, alaturi de partenerii nostri de business, oferim si mai multe oportunitati pentru tineri, de la organizarea unor workshop-uri de orientare in cariera, conferinte despre leadership si practici de business si pana la crearea unor programe de internship in diferite domenii. Mai mult, in 2018 ne-am alaturat si demersului „Carta Diversitatii”, prin intermediul caruia ne-am luat angajamentul public sa sustinem diversitatea in toate formele acesteia, pornind de la valorile interne: respect pentru sine, pentru altii, pentru diversitate si pentru viitor.

In ultimul deceniu, actiunile noastre in acest sens au ajutat la pregatirea a sute de mii de tineri pentru piata muncii, ceea ce, cu siguranta, sustine dezvoltarea unor comunitati prospere, dar sprijina si obiectivele ONU pentru o dezvoltare durabila.

 

Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, te invitam in sectiunea dedicata din site, AICI.

Si pentru ca am pregatit pentru tine premii frumoase, acum este randul tau sa ne spui cate ceva despre promisiunile tale! Promitem si noi, odata cu tine, sa te incurajam sa le implinesti si sa te rasplatim pentru ele.

 

Regulamentul concursului il poti gasi aici.

Castigatorii celor 5 kit-uri vor fi anuntati  in maximum 12 zile lucratoare de la incheierea campaniei, conform regulamentului, printr-un update la acest articol si pe pagina de Facebook Nestlé.

 

Participa si tu!

Mult noroc!

UPDATE

Campania dedicata Promisiunii 04 s-a incheiat. Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta promisiune, dar si despre celelalte 4, te invitam in sectiunea dedicata din site, AICI.