Ziua Familiei cu Nestlé

Ziua Familiei cu Nestlé

Cand te gandesti la familie iti vin in minte cuvinte precum acasa, iubire, cei dragi, amintiri frumoase sau momente de relaxare. Si pentru ca vremurile se schimba si noi ne schimbam o data cu ele, familia poate fi creata, dincolo de legaturile de rudenie, cu oricine. Familia ne ajuta sa ramanem conectati, sa invingem obstacole, sa crestem, si, desigur, sa ne regasim.

 

Inainte de toate, astfel, familia este un sentiment. 

Deja o traditie, Nestlé sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei pe 15 mai alaturi de copiii din familia SOS Satele Copiilor. De-a lungul anilor am crescut si noi alaturi de ei, incercand sa imprumutam putin din spiritul lor, din pasiunea si puterea lor, din abilitatea de a forma familii care reusesc sa formeze tineri adulti de succes.

Acest lucru este posibil doar datorita unui start bun in viata – educatie, stabilitate, iubire. Ne-am regasit in obiectivul lor de a creste generatii sanatoase prin pasiunea comuna pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata activ, ajutand la asigurarea unui mic dejun sanatos in fiecare zi pentru toti copiii din SOS Satele Copiilor.

 

Ca in fiecare an, te invitam sa sarbatoresti Ziua Familiei si pe tine – cel care indrageste produsele noastre. Si pentru ca familia este si timp petrecut impreuna, iti oferim premii numai bune pentru a fi impartite cu cei dragi: o calatorie impreuna cu familia si 35 de seturi de picnic pentru experiente de neuitat.

Achizitioneaza produse Nestlé incluse in campanie in valoare de minimum 30 de lei (TVA inclus) din magazinele participante si trimite bonul si numele magazinului de unde le-ai achizitionat la numarul de SMS 1765. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Campania promotionala “Sarbatoreste Ziua Familiei si castiga premii Nestlé” s-a incheiat.

Castigatorul premiului cel mare este:

  • Ioan Ghinda

Castigatorii seturilor de picnic ii puteti vizualiza aici.

Felicitari!