MENIU

Fitness

Despre Nestlé® FITNESS®

Fulgi cu grau integral, vitamine si minerale, ciocolata cu lapte, fructe deshidratate sau iaurt. Tu ce alegi? Incepe-ti ziua intr-un mod pozitiv cu cerealele Nestlé® FITNESS®! Bucura-te de fiecare portie delicioasa de fulgi cu cereale integrale de grau si orez.

Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® contin pana la 57,3% cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier. Bucura-te de fulgii de cereale integrale cu gust delicios de ciocolata Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE. Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE contin cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier.

Savureaza fulgi cu cereale integrale si fructe exotice - ananas, papaya, nuca de cocos si stafide. Cerealele Nestlé® FITNESS® FRUITS contin pana la 42,4 % cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier. Cauta pungile de Nestlé® FITNESS® YOGHURT. Acestea contin o combinatie delicioasa de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura fina de iaurt.

cereale fitness natural

Cereale de mic dejun Nestlé® FITNESS®

Vezi detalii
nestle fitness chocolate

Cereale de mic dejun Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE

Vezi detalii
nestle fitness fructe

Cereale de mic dejun Nestlé® FITNESS® FRUITS

Vezi detalii
cereale fitness yoghurt

Cereale de mic dejun Nestlé® FITNESS® YOGHURT

Vezi detalii
Batoane de cereale Nestlé® FITNESS®

Batoane de cereale Nestlé® FITNESS®

Vezi detalii
batoane cereale nestle fitness delice

Batoane de cereale Nestlé® FITNESS® Delice

Vezi detalii
batoane cereale nestle fitness fructe

Batoane de cereale Nestlé® FITNESS® cu fructe

Vezi detalii

Cumpara de pe

Povestea cerealelor integrale

Cerealele integrale sunt cereale complete si contin toate cele trei parti comestibile si hranitoare din bobul de cereale, cu toate substantele lor nutritive. Spre deosebire de cerealele rafinate, nimic n-a fost inlaturat.

Vezi detalii

cereale integrale