NESCAFÉ 3in1 da start talentului

Obisnuiesti sa te antrenezi in locuri retrase?
Sa perfectionezi notele muzicale in linistea camerei tale?
Sa te retragi in natura pentru sesiunile de gimnastica acrobatica?
E timpul ca reflectoarele sa te scoata in evidenta. Afla cum poti castiga 2019 euro pentru a-i investi in talentul tau!

arata ce poti!

Convinge-ti prietenii

Send to Messenger
nescafe

Cum particip

E atat de simplu - doar urmareste cei 4 pasi de mai jos si inscrie-te in concursul ce-ti poate duce talentul pe culmi nevisate!

1

1. Acceseaza linkul nostru special de YouTube, disponibil aici. Asigura-te ca esti logat in contul personal de YouTube si apasa butonul Continua/Continue.

2

2. Apasa pe butonul de upload din coltul din dreapta sus si incarca un video de maximum 3 minute in care arati ce poti pe canalul personal de YouTube.

3

3. Adauga video-ul in playlist-ul Generatia NESCAFÉ 3in1 chiar inainte sa apesi butonul de Publish/Publicare. Asigura-te ca video-ul este public si ca ai bifat casuta specifica playlist-ului in partea dreapta, dupa care publica videoclipul.

4

4. Asigura-te ca video-ul tau apare in playlist si ca ai dat subscribe canalului de YouTube NESCAFÉ Romania.

16 Sep–16 Nov

Filmeaza-te, inscrie-te si convinge-ti gasca sa te voteze cu un like.

17-29 Nov

Top 50 cele mai votate videoclipuri vor fi supuse jurizarii.

3 Dec

Vom desemna cei 10 castigatori gata sa plece cu 2019€ fiecare pentru a fi folositi la perfectionarea talentului lor.

Tips & Tricks sau Cum sa-ti maresti sansele de castig

1 Cauta sa filmezi in format landscape - in acest fel vei acapara mai multe detalii si vei conferi videoclipului un efect cinematic.

2 Filmarea pe timp de zi este de mai buna calitate din toate punctele de vedere, indiferent de calibrul camerei video folosite.

3 Apeleaza cu incredere la un suport video de tip trepied pentru o incadrare si stabilitate mai buna a camerei. Daca nu ai acces la un astfel de accesoriu, poti oricand ruga un prieten sa te ajute sa te inregistrezi.

4 Fundalurile uni avantajeaza filmarile cu un singur personaj deoarece il scot mai bine in evidenta, mentinandu-l in prim plan.

5 Lasa-ti creativitatea libera si filmeaza din mai multe unghiuri pentru o perspectiva completa asupra talentului tau. Apoi monteaza totul intr-un singur videoclip cursiv.

6 Atunci cand iti vei desfasura talentul in fata camerei, alege un context/peisaj in ton cu stilul si talentul tau. De exemplu: pentru parkour - zone urbane, cu cladiri provocatoare; pentru acordurile chitarii clasice, alege natura pentru o panorama uimitoare.

FAQ

Filmarile pot include oricate persoane, insa pentru ca tu sa ramai subiectul principal al actiunii, asigura-te ca iesi in evidenta si ca tu esti actorul principal in desfasurarea talentului.

Pentru a fi parte din concursul de talente, este nevoie ca filmarea ta sa fie urcata pe canalul propriu de YouTube. Apoi adauga videoclipul din contul tau si in playlist-ul Generatia NESCAFE 3in1 disponibil pe acelasi canal.

Inscrierile de videoclipuri si voturile au loc simultan. Pentru a putea vota, trebuie sa fii autentificat pe canalul YouTube - de aceea, inainte de toate, asigura-te ca ai un cont de utilizator sau creaza-ti unul pe loc. Mai multe detalii in regulament.

Concursul se adreseaza tuturor tinerilor, persoane fizice, cu un talent de aratat lumii intregi, cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Participantii la concurs trebuie sa detina un cont activ pe www.youtube.com.

Poti participa cu o singura inscriere de videoclip insa, la nevoie, ai dreptul sa il inlocuiesti cu unul nou (Atentie! va trebui sa aduni voturi de la 0). Daca alegi aceasta optiune, atunci trebuie sa stergi primul videoclip incarcat, dupa care sa incarci un videoclip nou. Atat folosirea de conturi false sau duplicate, cat si de voturi false va fi sanctionata prin eliminarea ta din concurs.

In cazul in care mai multe videoclipuri ale aceluiasi participant vor fi identificate, vom elimina din playlistul concursului toate videoclipurile adaugate aditional primului videoclip. In cazul in care vor exista inscrieri multiple ale aceluiasi videoclip, se va lua in considerare doar primul postat. Astfel se poate castiga un singur premiu in cadrul campaniei pe baza videoclipului incarcat.

Incearca sa incluzi in videoclip tot ce te recomanda drept castigator al concursului si nu uita sa mentionezi la ce ai folosi premiul castigat.

Materialul video nu trebuie sa includa continut licentios, imoral sau antisocial. Videoclipul nu trebuie sa contina detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri jignitoare pentru o anumita rasa, etnie, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic. De asemenea, videoclipul nu trebuie sa transmita amenintari, sa nu lezeze intimitatea si sa nu incalce legislatia sau reglementarile aplicabile. Videoclipul nu trebuie sa contina referiri sau imagini cu privire la marci inregistrate sau neinregistrate si sa nu contina aluzii/referiri directe sau indirecte la marci de tigarete sau alcool. Doar inscrierile de videoclipuri adecvate vor fi luate in considerare pentru participarea la concurs.

Formatul video in care tu iti demonstrezi talentul poate avea pana la 500MB.

Inregistrarea in concurs va fi posibila pana pe data 16 noiembrie 2019, ora 23:59:59. Cererile de participare sosite dupa aceasta data limita nu vor fi luate in considerare. Prin urmare, ai timp berechet.

Lungimea maxima recomandata pentru videoclip este de 3 minute.

Urca pe YouTube videoclipul tau in urmatoarele formate: MP4, MOV, MPEG4, AVI.

Castigatori

Inca putin si vom afla cine sunt cei 10 castigatori care vor obtine 2019 euro fiecare pentru perfectionarea si indeplinirea visului ce sta la baza talentului lor.

Odata finalizata validarea celor 10 norocosi, videoclipurile finaliste vor fi facute cunoscute intregii lumi prin afisarea lor pe platforma. Esti gata sa descoperi talentele castigatoare pe 3 decembrie 2019?

Pana atunci, iti tinem pumnii!

arata ce poti!

Convinge-ti prietenii

Send to Messenger