Ardei umpluti cu porumb, chili si branza

Ardei umpluti cu porumb, chili si branza

O reteta vegetariana fara carne, cu un gust deosebit!

  • MASA PENTRU: 4
  • GATA IN: 60 minute
  • DIFICULTATE: Curajos

Lista de ingrediente

  • 4 ardei grasi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita chimen
  • 1 ardei chili sau 1 lingurita piper rosu
  • 2 dovlecei
  • 175g porumb
  • 1 avocado
  • 50g branza cheddar
  • 2 lingurite coriandru
  • 2 lingurite MAGGI Secretul Gustului legume  

Cum prepari?

  1. Pune la fiert o oala cu apa, taie capacul de la ardei si curata-i de seminte, pune-i la fiert 5 minute, apoi scoate-i si lasa-i la scurs cu partea taiata in jos.
  2. Ceapa taiata marunt pune-o in tigaie cu o lingura de ulei si lasa-o la foc pentru 3 minute, pana se inmoaie. Adauga chimen, chili (sau piper) si gateste pentru inca 2-3 minute.
  3. Taie dovleceii in cubulete si adauga-i in tigaie, peste ceapa si condimente si gateste-i aproximativ 4 minute, pana se inmoaie, apoi ia de pe foc.
  4. Adauga in tigaie porumbul, avocado taiat cubulete, branza data prin razatoare, coriandru si MAGGI Secretul Gustului legume si amesteca-le.
  5. Umple cei 4 ardei cu amestecul de legume, apoi pune-i intr-un vas pentru gatit la cuptor antiaderent.
  6. Mai lasa in cuptor timp de 30-35 minute, pana cand devin foarte moi.
  7. Dupa ce ii scoti din cuptor, lasa-i 5 minute sa se racoreasca, apoi ii poti servi.  

Ardeii umpluti cu porumb, chili si branza pot fi serviti cu smantana, salata de fasole sau chipsuri din porumb. O masa fara carne cu care sigur te vei satura!

Informatii nutritionale per portie

  • Calorii 235kcal
  • Proteine 8g
  • Grasimi 14g
  • Carbohidrati 21g