Salata de toamna cu branza tofu si morcov

Salata de toamna cu branza tofu si morcov

O salata calda numai buna pentru zilele de toamna.

  • MASA PENTRU: 4
  • GATA IN: 45 minute
  • DIFICULTATE: Relaxat

Lista de ingrediente

  • 3 cupe de rosii cherry
  • 3 buchete mari de broccoli
  • 12 pastai de fasole verde taiate
  • 2 morcovi taiati felii in  diagonal
  • o salata verde
  • 3 fire de ceapa verde tocata fin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 1 lingurita mustar Dijon (optional)
  • 1 lingurita sirop de artar (optional)
  • 2/3 cana malai
  • 1/4 cana ierburi asortate proaspete tocate
  • 250g de branza tofu taiata felii

Cum prepari?

  1. Soteaza rosiile cherry intr-o cratita mica timp de 10 minute.
  2. Intr-o tigaie inalta adauga broccoli, fasolea verde si morcovul. Pune apa si lasa la fiert timp de 15 minute pana cand legumele devin moi.
  3. Aranjeaza frunzele de salata pe patru farfurii.
  4. Intr-un bol adauga uleiul de masline, otetul, mustarul si siropul de artar. Ameseteca-le pana cand obtii un dressing omogen si cremos.
  5. Adauga faina de malai intr-un bol si amestec-o cu ierburile proaspete. Tavaleste cuburile de branza tofu prin amestecul de malai si pune-le la sotat intr-o tigaie pe foc pana devin aramii.
  6. Adauga legumele fierte, rosiile si branza tofu. Asezoneaza cu dressing.

Delicios, usor, de toamna!

Informatii nutritionale per portie

  • Calorii 267 kcal
  • Proteine 11g
  • Grasimi 14.1g
  • Fibre 8g