Salata tabbouleh cu linte si bogatie de patrunjel (reteta de post)

Salata tabbouleh cu linte si bogatie de patrunjel (reteta de post)

Salata tabbouleh este hranitoare si proaspata. Un deliciu usor de preparat.

  • MASA PENTRU: 4
  • GATA IN: 30 minute
  • DIFICULTATE: Relaxat

Lista de ingrediente

  • 50g linte
  • 1 buchet de ceapa verde
  • 200g rosii cherry
  • 1 buchet mare de patrunjel proaspat
  • 1 buchet mare de menta proaspata
  • ulei de masline extravirgin
  • 1 lamaie

Cum prepari?

  1. Clateste bine lintea si apoi pune-o la intr-o oala plina cu apa. Adauga sare dupa gust si las-o la fiert pana devine moale. Scurge lintea cand este gata si las-o sa se raceasca.
  2. Taie fin ceapa verde, menta si patrunjelul.
  3. Taie in patru rosiile.
  4. Amesteca lintea (rece) cu verdeata taiata si cu rosiile. Adauga sucul de la lamaie si condimenteaza cu sare de mare si piper negru.

O bunatate de post!

Informatii nutritionale per portie

  • Calorii 86 kcal
  • Proteine 2.75g
  • Lipide 5.42g
  • Glucide 8.23g