Supa de rosii

supa de rosii

Supa de rosii este pranzul perfect pentru o a inveseli o dupa-amiaza friguroasa, insa este un fel potrivit si serilor de vara.

  • MASA PENTRU: 6
  • GATA IN: 45 de minute
  • DIFICULTATE: Relaxat

Lista de ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 2 conserve cu rosii taiate sau intregi, in suc propriu
  • 6 rosii foarte coapte
  • putin busuioc proaspat

Cum prepari?

  1. Intr-o oala adanca in care ai picurat putin ulei de masline, adauga morcovii, telina si ceapa taiata marunt si lasa totul la foc mic pentru 15 minute.
  2. Adauga usturoiul tocat marunt peste legume, apoi adauga rosiile din conserva si cele proaspete, taiate cuburi.
  3. Amesteca bine, iar atunci cand supa incepe sa fiarba, pune capacul pe oala si las-o pe foc inca 10 minute.
  4. La sfarsit, adauga sare si piper dupa gust, apoi frunzele de busuioc proaspat.
  5. Poti folosi un blender de mana pentru a pasa supa - vei obtine o textura deosebita!

Bucura-te impreuna cu cei dragi de acest preparat clasic si delicios.

Informatii nutritionale per portie

  • Calorii 69kcal
  • Proteine 2.3g
  • Lipide 1.6g
  • Glucide 7.5g